Старши треньорът на Верея Александър Томаш даде много интересно интервю, след втората победа на тима му в Първа лига.

Верея се наложи с 1:0 над Ботев Пловдив. Томаш бе категоричен, че е рано да се възхвалява новакът в елита, който се бори за уважение.

"На този етап всяка точка е много ценна. Трябва страшно много време отборът ми да постигне това, което аз искам. Като треньор, трябва да търся баланс. Ние треньорите зависим от качествата на футболистите, трудно е да намериш точните хора за точното място," заяви Томаш.

"Ботев е отбор, който иска тотално да доминира. Нашата задача бе да им предоставим тази възможност, но да ги вкараме в центъра на терена. На някои моменти успяхме, на някои не. Изморихме се, трудно е да играеш без топка. Трудно е да си реалист, нито да се надценяваш, нито да се подценяваш. Нужно ни е време да намерим своя стил на игра, с който да се характеризираме. Но има време за всичко."

"Задължително трябва да има агресия. Иначе си един наблюдател отблизо. Имахме и късмет днес."

"Не, не трябва да изпреварваме нещата. Преди ден мой колега напусна, аз съм много нещастен. Трудно вярваме, трудно си помагаме българите. Когато губиш, си сам. Ние сме с него, и треньорите трябва да променим страшно много, за да може футболната общественост да ни уважава."

"В момента Верея открива едни футболисти, които се борят за уважение. Те се борят, за да покажат това на футболната общественост. Не трябва да чакаш нищо, трябва да се бориш всеки ден, на всяка тренировка," завърши Александър Томаш.