Полузащитникът на Верея Георги Ангелов смята, че неговият тим постепенно ще разкрие пълния си потенциал в Първа професионална лига.

За старозагорци това е първо участие в елита и дотук тимът остави приятни впечатления с представянето си. Макар да загуби градското дерби с Берое, отборът на Александър Томаш записа две престижни победи над ЦСКА-София и Ботев Пловдив – все тимове с далеч по-сериозни традиции на най-високо ниво у нас.

„Аз не мисля, че сме показали пълния си потенциал. Надявам се по-нататък с времето да го покажем. На нас силата ни, мисля, че е в това да държим топката, да правим хубави атаки и да играем красив футбол“, коментира 25-годишният Ангелов.

„Работил с Александър Томаш и щаба му и преди. Когато ми се обадиха, нямаше много за мислене. Треньорите ни са много амбициозни, а ние сме млад отбор. Трудно ни е, наистина, не показваме все още играта, която те и ние искаме да показваме, но с времето и това ще стане.“

„Левски ми даде началото. Да, малко мачове изиграх там, но се запознах с мъжкия футбол. Конкуренцията там е висока и няма място за юноши. Всеки иска да играе в Левски, в ЦСКА, в Лудогорец – това е нормално. Ако ме потърсят един ден – с удоволствие, защо не?“, добавя юношата на Левски.

„Какво бих правил, ако не бях станал футболист? Оу, труден въпрос. Не съм се замислял, но знам ли – нещо отново със спорт, не знам – може би тенис.“