Старши треньорът на Верея Александър Томаш поздрави играчите си за представянето им в мача с Ботев, който загубиха с 1:2. Той обаче посочи, че иска от тях да работят още повече, за да израстват.

"През първото полувреме имахме повече разум, отколкото сърце, а след почивката обратното. Трябва да намерим баланса. Аз играчите си само мога да ги поздравя, но те се развиват. Липсва ни още нещо, само някои дребни детайли, но те са много важни такива мачове с отбори като Ботев, които имат добри индивидуални футболисти."

"Щом започнем да накарваме отборите да ни уважават, значи вървим на прав път. На мечти съм много голям, но искам да съм реално стъпил на земята, заедно с момчетата и с целия отбор. Ако летим високо, нещата няма да се получават", сподели Томаш пред DIEMA SPORT и сподели какво го е притеснило в представянето на момчетата му.

"Не съм доволен от някои отигравания. Но съм доволен от някои неща, които започват да се зараждат в нашия отбор. Второто полувреме по-бавно се прегрупирахме и това не ми харесва и трябва да работим", заяви треньорът и коментира изпуснатата дузпа от Георги Андонов, който можеше да направи 2:2 в 82-та минута.

"Дузпа не е изтървал този, който не е бил. Ще видим, дано да имаме още положения занапред, ще вкарваме. За мен Андонов изпълни добре дузпата, но нацели гредата. Целият отбор го подкрепи, аз също", заяви Томаш и продължи с анализа си за работата в Стара Загора.

"Важното е да мисля, че успяваме, има неща за работа. Всеки един от тях се труди, но трябва още, за да може качествата им да изпъкнат. Знаем какво представляваме, знаем какво искаме да бъдем, но трябва още. Постоянно трябва да искаме да се развиваме. Ако си мислиш, че нещо си постигнал, приключваш. Това е нашето хоби, но това ни носи средства, ние сме галеници на съдбата", сподели треньорът и накрая коментира предстоящия мач с Левски през уикенда.

"За нас лесен мач няма, всеки ден, всяка тренировка, когато работим ментално и мисловно, търсим да се развиваме. С Левски ще се опитаме, ще дадем максимума си да спечелим нещо. Както и днес опитахме да затрудним Ботев, успяхме, те не са играли рядко така срещу друг отбор", завърши Томаш.