Наставникът на Верея Благо Митрев остана доволен от представянето на тима си в мача със Септември, който старозагорци загубиха с 0:2. Той оправда поражението с многото липсващи играчи, а е най-доволен от изпълнената цел да класира тима в Топ 6.

"Очевидно е, че нямахме завършващ удар. Преди почивката правехме всичко добре в изграждането на атаката, но нямахме идеи в завършващата фаза. Постигнахме целта от началото на сезона да сме в Топ 6. Имахме петима юноши в групата, двамата направиха дебют, така че съм доволен."

"Нашата цел беше да сме в шестицата постигнахме историческо класиране за Верея. Ще играем с много силни отбори занапред и момчетата трябва да покажат своите качества в тях", заяви Митрев пред DIEMA SPORT и си пожела изненадите от тима му да продължат и занапред през сезона.

"Надявам се да продължим с изненадите, имаме доста добри опитни футболисти, покрай тях дано израстват и младите. Със сигурност ще играем много добре. Още сме в самото начало, Верея е млад отбор. Което искаме треньорите, на моменти се получава", коментира треньорът и обяви дали си тръгва новото попълнение Венци Христов.

"Говорих си с Венци Христов, че щял да ходи в Берое, говорихме с него, той го прие с усмивка. Той е много важен играч за нас, с много опит в завършващата фаза", завърши наставникът на старозагорци.