Треньорът на Черно море Емануел Луканов определи групата за неделния мач с Верея. В нея попаднаха 17 футболисти, с един по-малко от традиционния брой. В състава след изтърпяно наказание за натрупани картони се завръща Илиас Хасани. 

Сред избраниците на младия треньор попадна и талантът от школата на тима Румен Касабов. В групата влезе и нападателят Марек Кузма, който бе с травма в коляното и вчера не тренира. Днес обаче офанзивният футболист се чувства добре и ще бъде записан в тимовия лист.

Последното занимание на "моряците" бе на стадион "Тича", което бе изцяло тактическо. Преди него варненци имаха видеоразбор. След това тимът се качи на лагер в к.к. "Св. Св. Константин и Елена". 

Мачът между Черно море и Верея е в неделя от 15,30 ч. на стадион "Тича" във Варна. Билетите за двубоя са на цена 6 лева.

Групата на Черно море:

Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Ертан Томбак, Александър Александров, Илия Миланов, Георги Илиев, Александър Цветков, Николай Минков, Мариян Огнянов, Орлин Старокин, Сукуна, Атанас Зехиров, Антон Огнянов, Марек Кузма.