ЦСКА разби с 5:0 като гост Верея на „Трейс Арена“ в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Това е една от най-убедителните победи за „червените“ от началото на сезона. Това е 15-та победа за водения от Стамен Белчев отбор от началото на кампанията. В същото време старозагорци претърпяха осма загуба в шампионата. Новият треньор на Верея Благомир Митрев дебютира начело на тима с много тежко поражение. 

ЦСКА имаше надмощие от самото начало на мача. Още в 1-та минута Кирил Десподов центрира в наказателното поле на Верея, където Енрике стреля с глава, но Даниел Наумов се намеси блестящо и успя да избие в корнер.  

ЦСКА поведе в резултата в 3-та минута. Станислав Манолев намери Фернандо Каранга в наказателното поле на Верея. Бразилецът финтира Иво Иванов, след което стреля покрай Даниел Наумов за 0:1.

ЦСКА отбеляза втори гол в 16-та минута. Станислав Манолев подаде към Кирил Десподов, който първо финтира Веселин Минев, а след това преодоля и Илия Мунин. Десподов навлезе в наказателното поле на Верея, след което подаде към Каранга, който с пета продължи към Енрике Рафаел, който отблизо не пропусна да вкара във вратата на Наумов.  

Тиаго Родригес отправи удар от дистанция в 23-та минута, но топката премина встрани от десния стълб на вратата на Наумов.  

Георги Вълчев стреля от малък ъгъл в 24-та минута, а Черниаускас улови топката.  

Милен Танев стреля от дъгата на наказателното поле на ЦСКА в 59-та минута, след което топката премина встрани от десния стълб на вратата на Витаутас. 

ЦСКА направи резултата 3:0 в 62-та минута. Кирил Десподов центрира в наказателното поле на Верея, където Здравко Илиев не успя да изчисти топката с глава и я прати в краката на Каранга, който прехвърли Наумов и изпрати топката във вратата му.  

ЦСКА реализира четвърто попадение в 78-та минута. Хеан Бланко направи двойно подаване с Роланд Алберг, който с премерен удар вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Даниел Наумов.

Две минути по-късно Енрике Рафаел пусна към Хеан Бланко, който бе изведен на отлична позиция и стреля, но неточно встрани от левия стълб на вратата на Даниел Наумов.  

"Червените" отбелязаха пети гол в 89-та минута. Тиаго Родригес преодоля двама футболисти на Верея, след което отправи удар от дистанция. Даниел Наумов не се намеси добре и подари топката на Хеан Бланко, който овладя, финтира вратаря и вкара в опразнената врата.

С този успех ЦСКА излезе временно на първо място в класирането с актив от 50 точки, докато Верея запазва шестото си място с 31 точки. 

В следващия кръг ЦСКА посреща Черно море, докато Верея гостува на Дунав Русе. 

Верея: 12. Даниел Наумов, 21. Здравко Илиев, 6. Иво Иванов, 5. Илия Мунин, 14. Веселин Минев - 18. Георги Вълчев, 20. Венцислав Бенгюзов - 87. Симеон Мечев, 7. Георги Андонов, 77. Милен Танев - 17. Валери Домовчийски

ЦСКА: 30. Витаутас Черниаускас – 11. Станислав Манилев, 5. Николай Бодуров 4. Божидар Чорбаджийски, 3. Жеферсон – 16. Раул Лое, 20. Тиаго Родригес – 19. Кирил Десподов, 10. Роланд Алберг, 17. Енрике Рафаел – 9. Фернандо Каранга