Наставникът на Верея Илиан Илиев отново затвърди думите си от миналата седмица, когато обяви, че има време до средата на декември, за да е ясно бъдещето на отбора. Според него, все още се дължат пари за заплати, премии и наеми на играчите. 

"Важното е ръководството да помисли какво иска да прави, дали иска тоя отбор да го има. До последния мач трябва да има яснота, дължат се няколко наема, няколко заплати, няколко премии", заяви Илиев пред DIEMA SPORT.

"Единствено можем да изиграем следващия мач и да чакаме какво ще се случи. Чака се тези дни развитие, много истини, много слухове има, ако искаме да продължи първенството да е оспорвано, парите са жизненоважни от квотата "Солидарност" от Лудогорец. След последния мач сигурно пак ще коментираме тези неща за парите", добави треньорът.

Самият той все още не е наясно какво ще е бъдещето му заради неяснотата около финансовото състояние на Верея. Наскоро феновете на Черно море го поздравиха, а той разкри, че именно това е тимът на сърцето му.  

"Знаете, че съм израсъл в Черно море, това е моят отбор. Моето бъдеще зависи много от следващите десетина дни, но не е колегиално да коментирам други отбори, аз все още съм треньор на Верея", завърши Илиев.