Вратарят на Верея Иван Караджов изрази мнение, че съдиите пречат на Лудогорец. Стражът, който изигра последния си мач за старозагорци именно срещу шампиона, коментира дискусионната ситуация от края на първото полувреме в двубоя между двата състава, когато чист гол на Верея не бе зачетен. Разградчани в крайна сметка победиха с 4:0. Караджов ще продължи кариерата си в Шахтьор Солигорск.

„Мисля, че първото полувреме стояхме добре. И те имаха ситуации, и ние. Май чист гол ни отмениха. След второто полувреме този гол не значи. Моето мнение е, че съдиите пречат на Лудогорец да се развива. ОК, нека влезе този гол. Лудогорец се вижда, че е най-добрият отбор. Няма смисъл от такива неща. Второто полувреме не трябваше да допускаме ранен гол. След него дойде и втори. Така излязохме да играем футбол“, започна Караджов.

„Верея възроди кариерата ми. Искам да благодаря на президента, на отбора, на треньорите. Във футбола трудиш ли се – всичко се връща. За първи път излизам в чужбина. Надявам се да покажа там добра игра“.

„Съвсем неочаквано стана трансферът. След мача с Локо Пд ми се обадиха и ми казаха, че има оферта. Отвърнах, че ще говоря с треньорите – те разчитат на мен. Но офертата е много хубава. Не съм първият, който излиза от този отбор. Искам да благодаря и на моята приятелка. Във вторник летя. Договорът ми ще е минимум 2 години“, завърши Караджов.