Старши треньорът на Верея Александър Томаш очаквано бе радостен от победата с 3:1 над Ботев, с която в момента заема първо място в група А от втора осмица.

Ето какво сподели Томаш, без да крие емоции: "Аз съм най-щастливият днес. Преди мача им казах благодаря на съпругата и двете ми деца, и на моя екип, който ме търпи, на футболистите - тези истински, достойни хора, които подчиниха всичко в името на колектива. И да поздравя хората, които в началото, когато се събрахме, казаха, че Верея е първият изпадащ. Аз днес съм най-щастливият човек на земята. Това е един подвиг за Верея. Много е трудно, но това е благодарение на всички отдадени хора тук, имаме проблеми, но ги решаваме помежду си. За този спорт трябва много, но аз казвам - ако беше лесно, нямаше да сме ние - щяха да са други хора и други футболисти."

Как Верея постигна всичко това, какво се иска? "Сърце и вяра."

Докъде се простират мечтите на Верея? "На мечти съм много голям. Но трябва да бъда стъпил на земята. До къде ще стигнем, зависи само и единствено от футболистите. Но човешките възможности са неограничени. Човек трябва винаги да търси повече. Но до къде ще стигне Верея, зависи само от футболистите."

"Когато си искрен с футболистите, когато си за него там винаги, през целия сезон, когато той ти трябва на теб и отиваш при него и му казваш - "Трябваш ми". Ние разчитаме на колектива, това се вижда, това са фактите. Всичко е благодарение на тези истински мъже в съблекалнята. Когато човек си вкара в главата, че може - може."

"Фактите са такива - човек трябва да бъде здраво стъпил на земята и да иска да се развива."