„Наистина, не влязохме по най-добрия начин в мача. Опитах се вместо да ги надъхвам, да им обясня, че по-хубаво от това да играеш тук в неделя вечер, те наблюдава половин България, няма и те трябва да работят за себе си. Момчетата израстват. Огромни забележки в играта ни, като притежание на топката, но ще дойде и моментът, когато Верея ще играе по начина, по който искам да виждам“, коментира старши треньорът на Верея Александър Томаш след хикса 1:1 с ЦСКА на стадион „Българска армия“.

„Имаше сърце в играта ни. Трябва да се отварят сърцата. Футболът е игра за хора, които искат и дават максимума от себе си. Всеки един трябва да играе с удоволствие срещу ЦСКА. В тези мачове може много да се научи. Не, не ни е минавало през ума, че можем да загубим. Ние сме съсредоточени върху противника. ЦСКА имат много добри футболисти като индивидуалности, от там нататък не ми е работа аз да коментирам“, заяви още Александър Томаш.

„Добрата ни серия се дължи на футболистите. Те са най-важни. Научил съм, че когато искаш да отидеш някъде, най-важни са футболистите. Всеки един мач за нас е много труден. Опитваме се във всеки мач да се развиваме, да сме отбор, който да води играта. Опитваме се да учим, надявам се да успяваме. Нищо не съм доказал, тепърва имам да доказвам много на себе си“, завърши Томаш.