Старши треньорът на Лудогорец Александър Томаш отказа да коментира скандално отменения гол на Салим Керкар в мача срещу Лудогорец.

„Лудогорец е отбор, който когато има пространства, е много опасен. В момента, в който малко им дадохме пространства между линиите веднага се оказа, че имаме проблем. Не искам да коментира отменения гол. Не е моя работа. Смея да твърдя едно много добро първо полувреме от нашия отбор. Видях и доза подценяване от страна на Лудогорец. Може би трябваше да издържим още 10 минути и мачът щеше да премине в друго русло. Не се получи, защото ние рухнахме тактически. Лудогорец разполага с футболисти, които работят много бързо на скорост. Неща, които не зависят от мен няма как да ги променя. Искам да си гледам моя отбор. Най-лесно е да започна да се оправдавам. Гледам грешките, които допускаме и ще се стремим да ги изчистваме“, коментира Томаш.

„Загубихме злощастно мача с Локомотив Пловдив, а това влияе. Предстоят ни два много важни мача вкъщи срещу добри отбори. Ще работим“, добави треньорът на Верея.

„Много губим с напускането на Иван Караджов. Верея показва, че е трамплин, че се развива. Има отбори, които са с история, а не могат да намерят себе си от десетилетия. Ние имаме запитвания за двама основни футболисти, които играят. Това си остава между нас. Ще излезе, че разпродаваме целия отбор, но трябва да има някакъв баланс. Верея е отбор, който иска да се развива, но не на всяка цена с резултати. Работи се по базата и школата. Важно е първият отбор да поддържа огъня, което ще бъде много трудно. Това е начинът. Да има стратегия, която да се следва. Нещата трябва да се случват поетапно. Показваме, че ние сме отворени към всеки един. На терена ще играят тези, които заслужават“, каза още Александър Томаш.