Въртележката от мачове в Първа лига продължава днес с последните две срещи от 22-ия кръг. В петък ще има кратка пауза и на следващия ден започва новият кръг.

Но преди това да затворим предишния. Двата мача днес предлагат принципно равностойни съперничества.

Най-напред от 15 ч. в Каварна играят Черно море и Берое. Варненци имат 32 точки и в класирането са пети, старозагорци са с 6 по-малко и заемат деветата позиция. Условните гости от Стара Загора имат кадрови проблеми – Кохей Като е наказан, с проблеми е Асен Георгиев. Борислав Цонев се очаква да замести хърватина Матеас Делич, а Георги Божилов е близо да завръщане в игра.

Черно море пък ще бъде без треньора си Георги Иванов-Гонзо, който е със спрени права. Аут за двубоя поради контузии са Георги Илиев и Стефан Станчев.

Можете да следите мача минута по минута в Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT, на платформата GONG PLAY, а също и по Дарик радио.

Верея и Славия пък са пълни съседи в класирането. Двата отбора се срещат от 17.30 ч. на „Трейс Арена“, като „белите“ са десети са с 24 точки, а старозагорци имат с пункт по-малко и са на следващата позиция.

На вратата на Верея се очаква да бъде Пламен Колев, който замести продадения в Беларус Иван Караджов. Очаква се да видим и дебюта на привлечения бивш световен шампион за младежи Самуел Инкоом. За „белите пък може да стартира на вратата взетият от Лудогорец Георги Аргилашки.

Можете да следите мача минута по минута в Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT, на платформата GONG PLAY, а също и по Дарик радио.