Ювентус на Кристиано Роналдо мина победоносно и през „Олд Трафорд”, побеждавайки Манчестър Юн с 1:0 в мач от група Н на Шампионската лига.

„Старата госпожа” има пълен комплект от 9 точки и голова разлика 6:0, а португалският ас на тима триумфира на един от стадионите, на които е играл голям футбол.

В 17-ата минута Кристиано Роналдо пое топката по десния фланг, центрира към Куадрадо, откъдето топката отскочи към непокрития Дибала и той имаше време да попита Де Хеа в кой ъгъл да му изпрати топката – 0:1.

Ювентус продължи да диктува събитията на терена. Де Хеа отново трябваше да се намеси в 22-ата минута, за да парира удара на Жоао Кансело.

Следващият, който постави на изпитание Де Хеа, бе Блез Матюиди, но отново испанският вратар на „червените дяволи” се оказа на висота.

„Старата госпожа” продължи да доминира и през второто полувреме. Кристиано Роналдо се шмугна и стреля страховито от средна дистанция, но пак насреща си имаше стената Де Хеа.

В средата на второто полувреме италианците отстъпиха инициативата на домакините, в стремежа си да имат повече сигурност в отбрана и да контрират при удала се възможност.

В 75-ата минута Пол Погба създаде най-доброто положение пред „червените дяволи”, но видя как изстреляната от него топка се отбива от гредата.

До края на срещата и пред двата тима се разкриха някои добри шансове, но нов гол не падна. Ювентус победи с 1:0 и води с пълен актив от точки 9  в групата си, докато Юнайтед остава втори с 4. Трети е Валенсия с 2 точки, а последен Йънг Бойс с една.

Валенсия продължи абонамента си за знака Х и в ШЛ

Юнайтед пак закъсня, никой не позна пешеходеца Специалния