ПСВ Айндховен и Тотнъм направиха самоубийствено равенство 2:2 в мач от група „В“ на Шампионската лига. Ървинг Лосано откри резултата за холандския шампион, но лондончани успяха да осъществят обрат след голове на Лукас Моура и Хари Кейн. Юго Лорис бе изгонен в края на мача, което се оказа и решаващо, защото холандският отбор успя да вкара изравнителен гол дело на Люк де Йонг. С това равенство двата отбора свеждат до минимум шансовете си да прескочат групата и да продължат участието си във фазата на елиминациите на Шампионска лига.  

Хюн-Мин Сон пропусна да откри резултата още в 4-та минута. Пред него се откри отлична възможност, но ударът му с глава беше неточен.

Йерун Зут направи добро спасяване в 16-та минута, когато отрази удара на Хари Кейн. Две минути по-късно, след центриране от корнер в наказателното поле на ПСВ, Кейн стреля с глава, но неточно в аут.

ПСВ Айндховен пропиля отлична възможност да поведе в резултата в 21-та минута. Гастон Перейро стреля опасно от фаул, но топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на Юго Лорис.

 Четири минути по-късно Ървинг Лосано центрира в наказателното поле на Тотнъм, където Люк де Йонг стреля с глава, но неточно, над напречната греда в аут.

ПСВ Айндховен поведе в резултата в 30-та минута. Ървинг Лосано се възползва от груба грешка на Тоби Алдервейрелд. Мексиканецът навлезе в наказателното поле, след което топката рикошира в крака на белгийския защитник, прехвърли Юго Лорис и влетя във вратата му.

Йерун Зут направи феноменално спасяване в 35-та минута, когато отрази удар с глава на Тоби Алдервейрелд.

Гол на Дейвисон Санчес не бе зачетен заради засада в 35-та минута.

Минута по-късно Зут направи рутинно спасяване след удар на Хюн-Мин Сон.

Тотнъм успя да изравни резултата в 39-та минута, когато Кристиан Ериксен пусна добър пас в наказателното поле на ПСВ към Киърън Трипиър, който сви топката към Лукас Моура, който не пропусна да вкара.

ПСВ Айндховен можеше да си върне предимството в резултата в 45-та минута, когато Гастон Перейро отправи много хубав удар, но топката срещна гредата.

Кристиан Ериксен нанесе тежък удар в 53-та минута, но Йерун Зут внимаваше и успя да спаси.

Тотнъм осъществи пълен обрат в мача в 55-та минута, когато Кристиан Ериксен центрира в наказателното поле на ПСВ, където Хари Кейн засече топката с глава и я вкара във вратата на Йерун Зут.

Йерун Зут отново се наложи да се намесва решаващо в 66-та минута, когато отрази нов удар на Хари Кейн.

Ерик Ламела бе близо до това да се разпише в 73-та минута, но след удара му топката срещна напречната греда.

Тотнъм остана с човек по-малко в 79-та минута, след като Юго Лорис бе изгонен от съдията Славко Винчич. Френският защитник извърши нарушение извън наказателното поле срещу играч на ПСВ.

Люк де Йонг отправи удар от фаул в 82-та минута, но появилият се току-що в игра Мишел Ворм успя да плонжира и да избие в корнер.

ПСВ Айндховен успя да изравни резултата в 87-та минута. Пабло Росарио стреля, Люк де Йонг отклони много технично топката и тя влетя във вратата на Ворм.

В края на мача пред Хари Кейн се откриха две възможности, но нападателят не успя да вкара победен гол за Тотнъм.

По този начин двата отбора продължават да нямат все още победа след изиграването на първите си три мача от групата. Двата тима имат по 1 точка.