Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, е разочарован от отпадането на неговия тим от Шампионската лига, но също така остава горд от футболистите. 

Интер поведе на Атлетико с гол на Федерико Димарко в 33-ата минута, но Антоан Гризман изравни в ответната атака, а Мемфис Депай изпрати двубоя в продължения с попадение малко преди края. Двата отбора стигнаха до дузпи, при които италианците направиха цели три грешки и отпаднаха.

"Всички сме много разочаровани, но аз казах на момчетата, че могат да се гордеят с представянето си. Опитахме да спечелим, но в някои ключови моменти можехме да се справим по-добре", заяви той, цитиран от клубния уебсайт.

"В продълженията контролирахме играта, но отново допуснахме грешки. В такива двубои цената, която плащаш за това, е просто твърде висока. В първия мач също можехме да имаме по-голямо предимство, а в този трябваше да си съхраним аванса, но вместо това те се върнаха моментално.

"Не сме свикнали да губим и сме разочаровани, защото класирането ни бе в ръцете. Аз обаче се гордея с моя отбор. Сега трябва да се изправим и да насочим вниманието ни към вътрешното първенство, където все още имаме цели за постигане".