Бившата номер 1 в женския тенис – рускинята Мария Шарапова, заби нож в гърба на някогашния си възлюбен Григор Димитров. Тя посочи неговият екзекутор в Пекин за свой любимец.

Instagram
22 снимки

Маша призна, че от всички млади играчи при мъжете нейният любимец е именно италианецът Яник Синер.

„Знаете ли, последният треньор в моята кариера си сътрудничи със Синер вече няколко години, така че съм имала възможност да играя с него на няколко пъти. Винаги го подкрепям. Харесвам скромния му подход към спорта“, аргументира се някогашната половинка на Григор Димитров.

22-годишният Синер в момента е под №7 в ранглистата, като е е двукратен шампион от турнира в София. Вчера той отстрани Григор на 1/4-финалите на силния турнир в Пекин. А все пак между двамата има и 10-годишна разлика във възрастта в полза на италианеца, което не е за пренебрегване.

„Обичам да гледам по-младото поколение играчи. Те имат различни стилове на игра, различни личности, всички са от различни части на света и е просто интересно да се види как се конкурират помежду си. Мисля, че мъжкият тенис е в доста добро състояние“, добави Шарапова.

Тя призна, че в момента при жените подкрепя тунизийската тенисистка Онс Жабьор и ѝ пожела да спечели титла от Големия шлем.