Финансова пирамида.
Бори се със зъби и нокти за неустойката.
Руджи Руджи е световен шампион!
Модел за подражание.
Руджи Руджи е световен шампион!
Тези жени играят за едната чест. Не е нужно състазателите ни да се къпят в пари, но трябва да са организационно и медицински обезпечени.
Мисля, че някой сериозно се "гаври" с медиите. Дано поне намерят от къде изтича информацията.
Каза им истината. Лъжат хората. Всички виждат колко са зле, а Жорже Жезус направо ги смля, което видимо му коства много. Европа построи своя тоталитарен комунизъм, където свободата на словото е стъпкано много грубо.
Световна титла за Ружди Ружди!!!
Световна титла за Ружди Ружди!!!
Не всичко е пари. В това отношение Модрич и Жиру биха Меси и Роналдо.
Когато джуджеландия те бие на висок спорт... камбаната бие за лошо...
@Nikred Нямам аргументи, така си е :-) Но пресата не престава да учудва.
Рецептата е "продай страна - спечели на бокс". Тези се продадоха за някой друг милион. И колко бяха убити? Махатма Ганди демонстрира на всички шимпанзета как се прави мир, но това не е ок за икономиката на великата сила.
Браво
Предпочитам да купя за тази цена вечния долен чаршаф на някое бедно семейство и да си го окача на стената. А Меси трябва да започне да продава и тоалетни салфетки. Употребявани. Гладът по света рязко ще намалее.
Искат да го продадат,, ясно е. Но е безкрайно далеч от Пирло. Поне на този етап.
Много тъжно. Реал го унищожиха, няма късмет и това е.
Тире Михайлов :-)
Едни мутри се махат. Въпросът е дали идва нещо по-добро или ще затънем още повече. Фамилия Ганчеви са щедри към някои спортове, голям работодател са. Нека следващите са добри поне колкото тях и надградят нещо. Защото всички видяхме какво дойде след Батето Славков...
Всеки път, когато кажат, че Шави ще бъде уволнен, отборът тръгва нагоре. Плашещото е, че когато кажат, че остава и отборът започва да губи... Барса е раздирана от вътрешни и най-вече лични конфликти. Нищо чудно, че Жезус отиде в САрабската лига.
На никой не му пука как върви даден отбор, гледат да вървят някакви трансфери и да печелят встрани от отбора. Без значение отбора.
@Snoopoff Това не изисква допълнително средства. Иначе да, откакто има ВАР, скандалите по-скоро зачестиха, стана по-зле на моменти и от художествената гимнастика.
Неоспоримо. Бруно не може да работи с колеги, които застрашават егото му на оМега звездата на отбора. Даже с цената на рекордно падение на отбора. За това всички вън, а Бруно да работи само с хора, които не го засенчват. Токсичен.
Токсичен.
Той и Бербатов си остават подмазвачи на същите тези западняци, които ги стъпкаха и не оставиха хора от тях. При все, че ги харесвам и двамата много повече от Стоичков. Всички харесваме Димитров и Бербатов, но ни се налага да уважаваме Стоичков. Толкова.
Към днешна дата го бие даже. Но за общ принос...Стоичков постигна много повече на въпреки цяла Европа и тежкото ѝ лоби. За момента Димитров си остава вечният талант, толкова са му дали от трохите на масата и той няма капацитета да си вземе своето. За разлика от Стоичков, който си взе това, което си е негово. Макар и да платихме висока цена през последващите години на съдийски тесли. Струваше си.
Наивно, но пък сработи :-)
Крайно време беше!
Не съм убедена, че Каземиро трябва да играе като краен защитник, въпреки перфектната му намеса. Дузпа имаше Амрабат спъна нападателя в гръб. ВАР не може да изолира човешкия фактор. Говорим за корупция или некомпетентност.
  • 1