ФК Верея постигна победа с 3:1 над Банско в среща от 26-ия кръг на първенството в Б група. Двубоят се игра на стадион "Трейс Арена" пред 300 зрители. От ВИП ложата срещата беше наблюдавана от заместник-кмета на Стара Загора Красимира Чахова в компанията на почетния президент на ФК Верея Галин Михайлов. Старозагорският отбор започна силно мача и още в 6 - та минута имаше възможност да открие резултата. 

Амаду Сукуна отне топката от защитник на гостите пред наказателното поле навлезе в него , но ударът му профуча на сантиметри от страничната греда. Минута по-късно Сукуна се реабилитира за пропуска си и откри резултата след центриране на Яшар отляво, французинът от 12 метра вкара за 1:0. 

В 10-ата минута Сукуна изведе в пеналта Методи Костов на удобна позиция , но той не успя да стигне до топката първи и вратарят се намеси. 

В 38-ата минута домакините направиха още един пропуск. Капитанът Живко Желев с глава намери Яшар , който напредна към наказателното поле на Банско и отправи удар, но вратарят успя да избие топката.

В последните минути на първата част ФК Верея реализира още две попадения във вратата на Банско. В 42-ата минута Методи Костов беше изведен в наказателното поле и той намери Иван Винков, който с удар от близка дистанция вкара втория гол. Две минути по късно резултатът набъбна на 3:0, след акто Методи Костов се пребори за топката в наказателното поле, овладя и с удар от десетина метра я прати в мрежата на Банско за трети път. 

След почивката в 51-ата минута Банско отправи първия си удар към вратата на домакините. Хазуров стреля по диагонала, но топката излезе в аут.  В 55-ата минута Живко Желев отправи топовен удар от 35 метра, но вратарят успя да избие кълбото в корнер. 

В 61-ата минута Кирил Личев от удобна позиция от границата на пеналта стреля силно на стражът на Банско се намеси. В 71 - та минута гостите намалиха резултата от дузпа заради нарушение на вратаря Вълков срещу Хазуров, който бе точен от бялата точка за 3:1. 

ФК Верея - Банско 3:1 (3:0) 

Голмайстори - 1:0 Сукуна (7 мин.), 2:0 Винков (42 мин.), 3:0 М. Костов (44 мин.), 3:1 Хазуров (71 мин. - дузпа) 

ФК Верея - Вълков, Тенев, Желев (кап.), Ганев, Пидев (50 - Ботев), Яшар, Енчев, Ан. Костов (74 - В.Иванов), Винков, Сукуна (29 - Личев), М. Костов 

Банско - Атанасов, Кременлиев, Топузов (кап.), Лечов, Родов, Витанов, Ласков (63 - Илиев), Лазаров (65 - Лефтеров), Фикийн, Кирев (63 - Чепилов) , Хазуров 

Главен съдия - Валентин Станчев 
Помощници - Васил Шавов, Христо Георгиев