Помощник-треньорът на Верея - Тодор Станев, говори пред DIEMA SPORT след загубата с 1:6 на своя тима срещу Ботев Враца в двубой от 32-ия кръг на Първа лига.

"Очевидно сме по-слабият отбор. Искам да поздравя Иво Иванов, който се раздава. Нищо ново днес. Ще доиграем първенството. Няма значение кой ще ние съперник в следващата фаза. Важното е децата да се обиграват. Всичко, което се случва при нас, няма нужда от коментар. Мъчим се, тичат децата, но ние нямаме задачи поставени, не гоним цели".

"Днес голът за Ботев Враца падна рано за неше нещастие. Ние не сме конкуретоспособни. За нас е успех да отнемем топка в средата, да вкараме гол, ако можем, да съберем линиите...такива неща".

"Ние идваме тук с оптимизъм. Просто идваме да работим. Не се оплакваме. За бъдещето питайте главната счетоводителка".

"Кацарев? Представя се добре. Той си го каза - колкото повече положения има пред него, и той ги спаси, толкова по-добре за него".

"Ние сме романтичен отбор. Играем с юноши, приятели сме вътре в съблекалнята. Нямаме големи претенции, казваме си нещата такива каквито са. Днес играчите ни тичаха, раздаваха се. Надявам се това да им помогне поне в бъдеще. От титулярите днес имаше две момче на 19 години, две на 18 години, едно на 17 години".

"Динко Дерменджиев? Аз съм по-малък от него и съм имал шанса да го гледам. Гледам си и други играчи като Христо Бонев, Петко Петков и т.н...Сещам се с носталгия за Чико, защото той бе символ на романтичния футбол, на техничния".