ЦСКА разби с 5:0 като гост Верея в мач от 21-ия кръг на Първа професионална лига. По този начин футболистите на Стамен Белчев оглавиха класирането с актив от 50 точки.

Гостите от София бяха близо до откриване на резултата още в 1-ата минута на срещата. Кирил Десподов центрира към Енрике, който стреля с глава, но Даниел Наумов изби в корнер.

120 секунди по-късно топката вече бе в мрежата на Верея. Станислав Манолев подаде към Фернандо Каранга, той финтира Иво Иванов и прати топката в мрежата. 

В 16-ата минута ЦСКА стигна до втори гол. След многоходова атака отдясно топката достигна до Рафаел Енрике, който отблизо покачи на 2:0.

Гостите продължиха с натиска към вратата на Даниел Наумов и до края но полувремето пропуснаха няколко добри възможности за нов гол. Тиаго стреля встрани от целта от дистанция, Роланд Алберг от няколко метра бе отказан от Наумов, а Десподов бе спрян от защитата.

След подновяването на играта ситуацията на терена не се промени. Отново футболистите на Стамен Белчев бяха пълни господари на терена. 

В 62-ата минута Здравко Илиев и Даниел Наумов не се разбраха при центриране в наказателното поле и Фернандо Каранга с техничен удар направи резултата 3:0.

Едно от новите попълнения Роланд Алберг покачи на 4:0 в 78-ата минута, след като си размени двойно подаване с Хеан Бланко.

Колумбиецът също вкара първи гол с екипа на ЦСКА. Това стана в 89-ата минута, когато Наумов не се намеси добре при далечен удар на Тиаго, а отбитата топка попадна в Бланко, който финтира вратаря и оформи крайното 5:0.