Полузащитникът на Верея (Стара Загора) Антон Огнянов е пред договор с Дунав Русе. Все още не е ясно дали Огнянов ще се раздели с Верея по взаимно съгласие или по вина на клуба, но интерес към него има от Дунав и най-вероятно той ще се върне в Русе.

За 30-годишния ляв полузащитник това ще бъде втори период при “драконите“, след като игра там през 2016-а година и наниза 4 гола в 28 срещи. След това премина в Левски, но не се задържа на Герена повече от 6 месеца и кариерата му продължи към Черно море и Верея.

Друг полузащитник, който игра през есента във Верея- Билел Малек, пък си намери отбор, след като се раздели с последния в българската Първа лига. 25-годишният продукт на школата на френския Ланс от няколко дни е на проби във финландския ИФК Мариехамн.

"Бяло-зелените" от столицата на Оландските острови Мариехмн завършиха 10-и от 12 отбора през сезон 2018 в елита на Финландия и изпревариха с 2 точки първия изпадащ ТПС Турку.

Старши треньорът на тима Петер Лундберг е взел на проби четирима играчи, единият от които 22-годишният централен полузащитник, записал 13 мача за Верея.