Един от най-опитните състезатели на Верея Здравко Илиев сподели, че тимът му е заслужавал повече да триумфира, за сметка на Септември. Двата отбора затвориха първия кръг в Първа лига с нулево реми.

„Доволни сме от точката, но ако погледнем по-мащабно, то ние заслужавахме малко повече от Септември да спечелим. Вижда се, че ни липсва централният нападател и куцаме напред. Стараем се да играем с това, което разполагаме. Ще бъде така, докато не се намери решение. Много хора ни напуснаха, а това е чисто нов отбор. Тимът е съставен от много млади момчета, които не са играли в Първа лига и предполагам на това ще се набляга”, довери Илиев пред DIEMA SPORT.

„Има разлика, откакто Иван Колев ни е треньор. Всеки наставник има своите виждания за начина на игра, а ние трябва да изпълняваме заръките на треньора, тъй като сме просто наемници. Миналата година бяхме в първата шестица, но сега е рано да даваме прогнози къде ще завършим. Ще играем мач за мач и дано съставим добър отбор и да се класираме, колкото се може по-напред. Невъзможни неща няма и, ако има желание и себераздаване, то имаме шанс да се класираме в Топ 6”, завърши Здравко Илиев след ремито със Септември.