Старши треньорът на Верея Иван Колев призна превъзходството на Локомотив Пловдив при загубата с 0:3 на „Лаута“ в мач от четвъртия кръг на Първа лига.

„Мисля, че специално първият гол беше след нарушение срещу наш играч. Вторият гол – изключителна грешка на капитана ни, което по-късно доведе и до червен картон. Третият гол нова грешка на наш играч и дузпа. Практически всичко най-лошо, което може да се случи в един мач се случи на нас днес“, коментира Иван Колев.

„Головете станаха след абсурдни грешки. Дали срещу лиспата на самочувстиве или друго него не знам. Казвам го няколко пъти от началото на сезона. Ние все още нямаме сформиран отбор. Продължаваме процеса на селекция, нещо, което дургите отбори са свършили отдавна. Ние знаехме, че ще бъде така. Ако започнем да охкаме и да се оплакваме едва ли ще променим нещо. Днес по-продължително се задържахме в половината на противника. Големите ни проблеми са в атаката. Днес се отвориха и други в защита“, допълни той.

„Витоша Бистирца се движи много добре в първенството, Вижда се, че са тотално променени от миналия сезон. Не мисля, че ще бъде лек мач. Продължаваме да работим. Има леко развитие що се отнася до играта, дано така продължим. Надявам се до септември да сме приключили със селекцията“, сподели Колев относно предстоящия мач на Верея с Витоша.