Треньорска рокада, при това изненадваща като име, предприема нашият елитен клуб Верея. Новият наставник на тима е сърбинът Небойша Миличич Лекич, който сменя Иван Колев. Новината съобщи Блиц, тя бе потвърдена от източници на Gong.bg, а малко по-късно и Верея официално съобщи в сайта си, че се разделя с треньора Иван Колев, за да го замени с кадъра на Реал Мадрид. 

Сърбинът Небойша Миличич Лекич е роден на 16 септември 1959 година. Той има испански паспорт, след като през 1993 година се премества да работи и живее в иберийската страна.

Небойша Миличич

източник: sport.blic.rs

Първо кара стаж в Реал Мадрид, а след това легендарният Радомир Антич го привлича в Атлетико Мадрид. След това Миличич е треньор в Хетафе, а впоследствие се завръща в „кралския клуб”, където и бил повече от успешен наставник на детски и младежки формации на Реал.

Верея започна зле първенството, като има в актива си само една точка, но не и отбелязан гол, което налага рокадата.

Говори се също, че в скоро време Верея ще се сдобие и с нов спонсор.

Малко по-късно и официалният сайт на Верея потвърди за рокадата със следния текст:

"Ръководството на Верея се раздели със старши - треньора Иван Колев след четвъртия кръг на Първа лига.

Старозагорският клуб благодари на Колев за съвместната работа и му пожелава бъдещи успехи.

Новият треньор на Верея е Небойша Лекич, който утре (сряда)  ще проведе първа тренировка с отбора на стадион Трейс Арена от 18,30 часа.

Небойша Лекич е роден на 16 09 1959 г. в град Земун (Сърбия). Работил е в школите на Атлетико (Мадрид) и Реал (Мадрид)."