Новият наставник на Верея Людмил Киров остана доволен от видяното от момчетата си в мача с Лудогорец. Това беше официалният му дебют за старозагорци, а в него за малко да се стигне до изненадата на шампионата до момента. "Лъвовете" водеха до 78-та минута с 1:0, но в крайна сметка паднаха с 1:2.

"Днес видях един отбор, който искам аз да виждам. Тези момчета ми загатнаха, че за два дни нещата се получиха, които искам да виждам. Едно голямо благодаря за тях. Играхме срещу един от най-добрите отбори в България."

"Добре се разви мачът, но момчетата не са готови 100%. От ден на ден отборът ще се вдига нагоре и напред и от другите мачове ще почнем да трупаме точки", заяви Киров пред DIEMA SPORT и сподели какво иска да вижда от тима си занапред.

"Искам да виждам отбора да практикува елементарен футбол, искам да го виждам агресивен, много повече дори и от днес. В предните мачове тази агресия не я показваха, трябва да стъпват здраво в мача. Добре съм запознат с отбора на Верея", заяви треньорът и коментира какво е заварил в Стара Загора.

"Всеки един треньор като си смени отбора, отива на заварено положение. Имам перфектни футболисти, които искат да играят футбол и съм убеден, че от следващия мач ще започнем да берем плодовете от това", заяви Киров и отказа да коментира какво е било при предния наставник Небойша Лекич.

"Не мога да коментирам предишния наставник, доколкото чувам не е била, както искам. Аз за два дни не мога да променя нищо, нямам магическа пръчка. Но мочметата видяха, че се старая и трябва да обединим колектива", заяви специалистът и обяви какво очаква от тима си.

"Моята мотивация е, че това е едно сериозно предизвикателство за мен. Бил съм само помощник в елита, аз не се притеснявам и съм сигурен, че този отбор ще върви само напред. Четири години изкарах в Дунав, но сега съм вече треньор ан Верея и мисля само за този отбор, мач като мач", завърши Киров.