За втора поредна година на финала през сезона Левски има изключително отговорен мач срещу Верея. И докато през миналия сезон това беше сблъсък на "Герена" в бараж за Лига Европа, този път "сините" гостуват в Стара Загора в последния 36-и кръг на редовния сезон.

За да не даде никакъв шанс да преследвача Берое, който преди всичко трябва задължително да надвие ЦСКА, тимът на Левски просто не трябва да губи срещу най-слабо представящия се конкурент в първата шестица след началото на плейофната фаза.

Срещата между Верея и Левски стартира в 20 часа и можете да я проследите минута по минута в Gong.bg, чрез прякото предаване на DIEMA SPORT 2, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също така и на честотите на Дарик радио.

Едва ли някой очаква, че Верея е способен на геройства срещу столичани предвид неясното бъдеще пред клуба, но ако се вярва на Симеон Мечев, тимът ще бъде достатъчно мотивиран за сблъсъка със "сините".

Левски ще бъде без своя капитан и титулярен вратар Божидар Митрев, а аут е и другия вратар Николай Кръстев. Поради травми извън сметките са още Милош Цветкович, Хали Тиам Серджиу Буш, а след наказание се завръщат Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Жорди Гомес, за когото това може да е последен двубой с екипа на Левски. Плеймейкърът Антонио Вутов също е възстановен от вирусното заболяване, което го повали в последно време.