Никак нелека битка очаква Левски в 31-ия кръг на Първа лига. Макар "сините" да приемат Верея на собствен терен, те вече са усетили вкуса на загубата и то малко по-рано през този сезон.

Поглед към статистиката показва, че предимството на столичани не е толкова категорично, както би могло да се очаква, ставайки въпрос за съперник, който е едва за втора година във футболния елит на България.

При дебютното участие на Верея в Първа лига, Левски спечели и двата мача срещу този съперник - 4:0 в София и 1:0 в Стара Загора. В баража за влизане в Лига Европа, Верея пък бе близо до сензацията, но след 1:1 в редовното време и продълженията Левски печели след изпълнение на дузпи.

Двата двубоя през този сезон завършиха при разменени домакински победи. Старозагорци се наложиха с 2:0 над "сините" у дома, а Левски победи съперника с 1:0 в София.

Предстои да разберем какво ще се случи в шестия двубой между тези два тима. Срещата е от 15:00 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също така можете да я проследите минута по минута на GONG.BG и на живо по Дарик радио.