Процесите във Верея през този сезон са много динамични. Заради финансовите и организационни проблеми тимът смени няколко наставници, а през тима минаха един куп футболисти.

В момента в тима се подвизават много млади момчета, без особен опит в Първа лига.

Те ще имат тежката задача да спасят Верея от изпадане.

"Аз Велин Желяков. На 17 години от Стара Загора, играя като халф", заяви Желязков в интервю за "Преди кръга" по DIEMA SPORT.

"Аз съм Веселин Весков. Десен бек от Ловеч на 19 години", добави другият участник в интервюто - Веселин Весков.

"Чувството е страхотно, има много силни футболисти като Иво Иванов в съблекалнята. В момента няма нищо общо с юношеския футбол. Страхотно е да играе в Първа лига", коментира Велин Желяков, а Весков заяви: "Страхотно чувство. Това е една голяма възможност за нас. Но е важно как ще грабнем тази възможност."

"Битката за оцеляване? Ние сме в момента най-големия аутсайдер. Ще покажем, че имаме качества и можем да се спасим", коментира 17-годишният Желязков.

"Трябва ни още време да се сработим", пък каза 19-годишният Весков.

"Физически е нормално да не се чувстваме добре, както другите тимове. Но ние сме отбор, събран преди две седмици. Ние играм, борим се за оцеляване Първа лига", каза още Желязков.

"Трябва да се борим. Да постигнем мечтата, която имаме от малки", добави Весков.

"Искам да играя в Барселона или Манчестър Сити. Кевин Де Брюин е мой идол. В свободното време играя футбол. Дали малки вратички, дали с приятели. Всичко свързано с футбола", сподели Велин Желязков, а Весков заяви: "Реал Мадрид. Кристино Роналдо и Марсело. Аз разпускам с ФИФА. И всичко свързано с футбола."