„В началото искам да поздравя всички дами за днешния празник – 8-и март. Това бе единственото позитивно в днешния ден. Колкото до играта искам да кажа една поговорка – Не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Съперникът победи заслужено, а ние загубихме. Надявам се, че ще видите съвсем друго лице на отбора”, заяви старши треньорът на Верея Обександър Севидов след поражението с 0:3 от Ботев Враца в мач от 25-ия кръг на Първа лига.

Специалистът изрази увереност, че тимът на Верея ще изглежда по коренно различен начин в плейофната фаза, когато са решаващите мачове за старозагорци. Има и футболисти, които липсват в състава на Верея, защото не са готови документите им, а това са класни играчи, които могат да помогнат на тима.

Според Севидов старозагорци са имали възможности да отбележат гол в мача, от които не са се възползвали и резултатът може би не е адекватен за показаното в двубоя.

„Опитваме се да създадем отбор, който да опита да запази елитния си статут. Мачът бе много по-важен за Ботев Враца, защото иска да заеме едно от първите две места при разделянето на отборите в първенството”, каза Олександър Севидов, който обясни, че в момента се правят първите стъпки към това отборът да изглежда по начина, по който треньорът иска да изглежда.