Помощник-треньорът на Иван Вутов - Тодор Станев, говори пред DIEMA SPORT след загубата на Верея от Витоша Бистрица (0:2).

"В тима има настроение. Бих разделил мача на три част. Първите 10 минути инициативата беше за противниците. След това започнахме да си подаваме топката. Увеличихме притежанието на топката до края на полувремето. Втората чат вече рухнахме".

"При нас проблемът е, че нямаме физическа подготовка. Тренираме по 60 минути на ден. Започнахме трета седмица на подготвителния период".

"Вили Желязков беше най-добрият - 2001 набор, заедно с вратаря. Всеки мач от Първа лига за нас е учебна игра. Дано малко да подобрим играта. Второто полувреме вече не можеха да ходят".

"Ние ще продължаваме да работим. Има настроение и по време на тренировките. Дано да усетим настроение и по време на мачовете".

"Не искаме да се оправдаваме с предния треньор. Тренирали сме по 60 минути на ден с предишния треньор. Допуснахме грешки в средата на терена. Боравенето с топката е много важно. Искаме да чувстваме удоволствие от играта".