Чуждестранните инвеститори напуснаха Верея и управлението на клуба отново се поема от почетния президент Галин Михайлов и президента Християн Първанов, научи Gong.bg. Това се случва точно преди започването на плейофната фаза в Първа лига. Решенията са взети на УС на клуба, който се проведе в понеделник. 

Настъпилата промяна в управителното тяло на клуба води до няколко последици. Отборът има нов старши треньор, който е Иван Вутов. Негов помощник е Тодор Станев.

„Лично аз и ръководството на ПФК Верея благодарим на Иван Вутов, че застава зад новия проект. Разчитаме изцяло на него, за да доведе идеята до успешен край“, коментира Християн Първанов.

До края на сезона Верея ще разчита на българските си футболисти. От чужденците в състава ще останат само двама. Старозагорци ще разчитат на седмината българи, които в момента са част от първия състав, както и на юноши.

Във Верея в нито един момент не са се отказали от идеята да се спасят от изпадане, въпреки че си дават ясна сметка колко трудно е това за осъществяване.