Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2 от Ботев Пловдив в предпоследния 35-и кръг на Първа лига, че тимът му на практика не се бори за нищо, тъй като е постигнал голямата си цел – оцеляване в елита.

В същото време роденият в Стара Загора играч се закани, че като нищо тимът може да поднесе изненада в двубоя срещу Левски, който е последен за тях през сезона.

„Имахме ситуации, добри контраатаки направихме, но последният пас като че ли липсваше. Затова не успяхме да отбележим срещу Ботев”, коментира 28-годишният Мечев.

„Може би силичките ни свършиха накрая, което е разбираемо при нас. Такава е ситуацията. Поздравявам всички момчета, че се раздадоха. Остава ни още един мач срещу Левски. Ще се постараем да го изиграем на ниво.”

„Ние като цяло не играем за нищо, защото постигнахме голямата цел – оставане в групата. Срещу Левски всеки излиза, за да покаже най-доброто.”

„Днес имахме също доста ситуации. Понякога късметът ти липсва и това е.”

„Защо да не направим равен срещу Левски? Скачаме и играем за нас, със самочувствие.”

„Не мога да коментирам финансовото състояние на клуба, този въпрос не е към мен.”

„Елиаш се държи приятелски с нас. Помагаме му всички в новата професия, макар че няма какво толкова – той се справя добре.”

„Никой нищо не знае за бъдещето на клуба, не е повдигано като въпрос пред нас. Ние сме професионалисти, всеки ден се явяваме на тренировки, играем мачове. Нека сезонът приключи и ще видим какво е бъдещето пред клуба”, завърши Мечев.