Старши треньорът на Верея Небойша Миличич подходи реалистично след поражението от Витоша Бистрица с 0:2. Според него, домакините са победили заслужено, а всичко се дължи на добрата игра в защита на съперника.

"Искам да честитя на съперника, защото заслужено спечели. Първото полувреме търсехме шансовете си на контра, но не успяхме. Имахме един добър шанс, но Здравко Илиев уцели гредата. Това беше нашият шанс", заяви сърбинът пред DIEMA SPORT и анализира двубоя.

"Съперникът е много дисциплиниран, имаше страхотна физическа устойчивост. За нас беше много тежко, макар че втротоо полувреме ние имахме положенията. Но просто не бяхме прецизни. Изненадаха ни с една контра и всичко свърши."

"Битката беше по целия терен, не само в средата. И при това не само преди почивката, а в целия мач. Искахме да държим центъра и след почивката го направихме. Съперникът ни е много организиран и се брани много добре. А ние не направихме нищо на контра."

"Опитахме да комбинираме и бяхме успешни, но само до гола на съперника. Нямаме необходимия завършващ удар, напред не направихме нищо", обяви специалистът и накрая коментира предстоящия мач на Верея с ЦСКА.

"Не, че имаме много време да променяме нещо за мача с ЦСКА, имаме само три дни. Ясно е, че ще е много тежко за нас. Сега се очертава битка между ЦСКА и Лудогорец, за нас това ще е много тежък съперник, няма как", завърши сърбинът.