Наставникът на Верея Небойша Миличич похвали играчите си за представянето им в мача срещу ЦСКА. Всички очакваха старозагорци да бъдат разгромени от фаворита, но паднаха само с 0:1, при това след досадна грешка в защитата.

"Не сме доволни от резултата в мача, но съм доволен от начина, по който момчетата играха през целия двубой. Футболно стояхме добре, опитахме се да създадем някои положения на контраатаки, имахме шанс в началото на Вушорович", сподели сърбинът пред DIEMA SPORT и продължи с анализа на мача.

"Първият шанс на ЦСКА стана и гол, нямаше и други големи положения. И след почивката се бранхеме добре, но тогава и съперникът игра добре, затова не успяхме да създадем положения. Двубоят беше такъв - те нападаха, ние се бранехме, но нямаше положения", добави Миличич и коментира единствения голов шанс за тима си, който беше при 0:0.

"Сигурно щеше да е по-различен мачът, ако бяхме вкарали. Със сигурност не всичко щеше да се решено, но щеше да е импулс за нас. ЦСКА е много одбър отбор и нямаше как да играем отворено срещу тях , защото щяха да ни бият с много. Играхме добре, честитих на играчите, само съжалявам, че не взехме нещо от този мач", сподели специалистът и говори за единствения гол в мача.

"Има подобни неща по време на двубоя - неразбирателство между защитник и вратар. Но имаше и късмет за Тиаго, за да вземе топката. Винаги има грешки в един мач, винаги има моменти на неразбирателство между играчите", сподели Миличич и говори за проблемите в тима и предстоящата селекция.

"У дома играем много добре, отколкото навън. Лошото е, че не играем достатъчно нападателно, липсва ни таран. През зимата трябва да вземем такъв футболист, за да вдигне качеството на състава ни. Не мога да говоря сега, преговори са, те зависят от други хора и ми е трудно да отговоря. Вярвам, че ще успеем да вземем футболист за атаката ни."

"Не знам колко футболисти ще ни трябват през зимата. Имаме още един мач срещу Славия и след това ще мислим за селекцията и можем да говорим за нея", завърши сръбският старши треньор на последния в класирането.