Отборът на Верея посреща тима на Септември в първия си мач от новия сезон в Първа лига. Двубоят между старозагорци и столичани е днес от 20,30 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора.

Срещата може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, онлайн на PLAY DIEMA XTRA, както да проследите минута по минута в Gong.bg. Може да слушате и на честотите на Дарик радио.

Новият наставник на Верея Иван Колев срещна сериозни трудности с окомплектоването на състава си преди първия кръг заради множеството напуснали футболисти и трудностите при привличането на нови играчи.

Финансовите проблеми на Верея не са тайна за никого, но въпреки всичко от клуба намериха начин да привлекат няколко нови имена. Става дума за петима нови, като трима от тях са българи и двама чужденци.

В същото време обаче клубът бе напуснат от цели 12 играчи, което означава, че на практика ще видим един изцяло преобразен тим на Верея през новия сезон. Наставникът на тима Иван Колев сподели, че клубът неспирно работи по селекцията, но изпитва сериозни трудности с привличането на нови играчи.

В лагера на Септември пристигнаха петима нови играчи (Георги Русев, Здравко Димитров, Александър Георгиев, Осман Диаби и Александру Бенга), докато в същото време напусналите са шестима (Станислав Маламов, Елтон дос Рейес, Александър Бастунов, Петър Генчев, Богомил Дяков, Мартин Тошев).